Åndalsnes Bilskadesenter leverer en rekke forskjellige tjenester. Under kan du lese noen av de.Oppretting/plastreparasjoner

Tar alle slags karosseriskader, fra den minste lakk skade til store rammerettinger. Har også kompetanse og utstyr til plastreparasjoner.

Lakk

Har ett nytt og moderne lakk anlegg med lakk levert fra Glasurit. Kabinen vår er ekstra stor for å kunne ta større varebiler etc. Vi blander farger til de fleste bil, båt og MC-merker. Rep av glassfiber. Kontroll og justering/rep av hjulstilling.


Frontlykt renovering

Vi tilbyr renovering av frontlykter der glasset har begynt å blitt slitt. I denne reparasjonen blir glasset slipt ned og forseglet med ny UV-beskyttet klarlakk. Denne behandlingen varer mye lengere enn vanlig lyktepolering.

Bilglass

Skifter og reparerer bilglass på alle modeller. Vi har ett tett sammarbeid med Riis Bilglass i Trondheim som leverer til alle modeller på kort varsel. Vi har nytt og moderne utstyr for reparasjon av steinsprut i frontruter.

Hjulstilling

Vi tar hjulstillingskontroll på alle bilmerker. Har ett topp moderne apparat for dette, som er meget effektivt og nøyaktig.

Taksering

Takserer hurtig skader av alle omfang og gir forhåndspriser og lakkering. Takserer skader både for forsikring og privat. Gir faste priser. Bilglass både skift og rep. Renoverer lykteglass.

Kalibrering
Vi kalibrerer ditt frontrute kamera og fartspilot radar (ACC). Denne operasjonen utføres etter: frontrute skift, utskiftinger i forstilling og bakstilling, høydeforandringer i understell og etter demontering-montering av diverse karosseri deler. En kalibrering er avgjørende for at sikkerhetssystemer og førerassistanse fungerer optimalt.


Ta kontakt for mer informasjon

Webdesign og webutvikling: Digi Publishing AS

Personvern